INJAB KRAFT TEKNIK AB SÖKER TEKNISK SÄLJARE

TEKNIK · STOCKHOLM

Var med och bidra till den stora energiomställningen i Sverige.

Junior Teknisk säljare till Injab Kraft Teknik AB

Om oss

Injab Kraft Teknik AB grundades 1992 och är idag en ledande leverantör av ström- och mättransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för elnätsbolag och elkraftindustrin. Injab Kraft Teknik ägs idag av Teqnionkoncernen vilket möjliggör en trygg framtid med stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vad vi erbjuder

Hos oss på Injab Kraft Teknik kommer du till ett sammansvetsat gäng med en familjär känsla. Vi värdesätter våra medarbetare och hos oss ges du möjligheten att växa. Då vi är ett litet bolag kommer du till en platt organisation med korta beslutsvägar där du kommer att få möjligheten att påverka på riktigt.

Du kommer också till en bransch som är under stark utveckling med nya spännande produkter och trogna kunder.

Vad du ska göra

I rollen som Junior Teknisk Säljare kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen, du kommer att agera teknisk rådgivare och hjälpa våra kunder att hitta bästa tänkbara lösningar. Rollen kommer även att innebära:

  • Budgetering
  • Prospektering av nya kunder samt uppföljning av befintliga kunder
  • Offerthantering
  • Delta vid mässor

Tjänsten innebär ca 20-30 st övernattningar/ år inom Sverige. Ca 20% av din arbetstid kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och övriga tiden kommer handla om att vårda och stärka relationer med våra befintliga kunder.

Ditt ansvarsområde kommer att vara mellersta Sverige och Norrland.

Vem du är

För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du är en självgående person då du kommer att få möjligheten att vara ute hos våra kunder och stötta dem på bästa tänkbara sätt. Vi ser även att du är strukturerad och kan organisera ditt arbete och säkerställa att vi alltid håller vad vi lovar våra kunder. Du bör även vara prestigelös som person för att passa in i vårt härliga gäng med en stark ambition att ständigt vilja utvecklas.

Andra krav för rollen är:

  • Besitta grundläggande elteknisk kunskap (genom utbildning eller erfarenhet)
  • Erfarenhet av att arbeta som säljare
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Placeringsort

Beroende på var du bor så blir placeringsort antingen på vårt huvudkontor i Västberga eller på ditt hemmakontor som bör ligga inom 10-15 mils radie runt Stockholm, Mälardalen.

Din ansökan

Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt genom att bifoga ditt CV. I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa ett löpande urval så vi kan komma att stänga ner annonsen innan sista ansökningsdag har passerat. Sista ansökningsdag är den 30 okt.

Har du eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta Rizah Ferati, rizah.ferati@northcastleab.com , 070-483 17 96.