Elkraftsingenjör sökes till Injab

Vi söker en elkraftsingenjör/tekniker med erfarenhet av instrumenttransformatorer och reläskydd.

Dina arbetsuppgifter

För att möta efterfrågan på våra produkter och tjänster behöver de förstärka med ytterligare en kollega. Våra kunder är elnätsbolag, elkraftsentreprenörer, konsulter och elinstallatörer, som behöver våra kunskaper. Med din erfarenhet blir du en viktig lagspelare för att erbjuda kunderna expertis framför allt inom instrumenttransformatorer och reläskydd. 

  • Arbetsuppgifterna består av beräkningar och dimensionering av mätutrustning, offerter och teknisk rådgivning. Du kommer att arbeta nära säljarna och VD för att utveckla verksamheten efter kommande behov. Energiomställningen i Sverige kommer att vara fokus för verksamheten. Vi vet att kunderna värdesätter Injab Kraft Tekniks arbete och hoppas du vill vara med på vår resa.

Din profil

Krav

  • Bakgrund inom elbranschen med gedigen praktisk erfarenhet. 
  • Minst 5 års erfarenhet inom Elkraft
  • Mycket goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift 
  • B-körkort

Meriterande

  • Högskole- eller YH-examen med el-inriktning
  • Kunskap i mät-skyddstransformatorer
  • Kunskap i reläskydd
  • Erfarenhet av nätanalyser
  • Erfarenhet av AC, DC mätning

Önskade personliga egenskaper: För att passa i rollen bör du vara en tekniskt intresserad och nyfiken person. Du är flexibel och strukturerad med känsla för kundnytta. Vi värdesätter delaktighet, ansvarstagande, öppenhet, initiativkraft och engagemang. Vi trivs på jobbet och att hjälpa varandra är en självklart för oss. 

Ansök på länken nedan:
https://karriar.atalenttech.se/jobs/1678420-elkraftsingenjor-till-injab-kraft-teknik-ab