Injab Kraft Teknik AB söker teknisk säljare

Teknik · Stockholm

Vill du vara med ett härligt, familjärt företag med nischade produkter/bransch och bli ansikte utåt?

Teknisk säljare till Injab Kraft Teknik AB – Snille Bemanning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta aktivt med försäljning, teknisk rådgivning, uppföljning av påbörjat arbete och offerter till både nya och befintliga kunder. Du kommer att ansvara för Injabs kunder i region, Stockholm, Uppland, Gästrikland, Södermanland, Östergötland, Småland, Blekinge och på sikt även utökas till Norrland. 

Tjänsten innebär ca 30 övernattningar per år inom Sverige. Ca 20% av din arbetstid kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och övriga tiden kommer handla om att vårda och bygga relationer med befintliga kunder. Du kommer även att vara med på mässor för att marknadsföra bolagets produkter.

Ansvara för hela försäljningsprocessen, budgetera försäljning, prospektering av nya kunder, supportera och utveckla samarbetet med befintliga kunder, utföra behovsanalyser hos kund. Arbeta i säljstödsprogram, offerthantering och uppföljning.

Detta är en direktrekrytering och start sker efter överenskommelse.

Din profil

Krav

  • Tekniskt gymnasium
  • Erfarenhet inom elkraftsområdet, gärna elnätsautomation
  • Erfarenhet av spänning- och strömtransformatorer, reläskydd
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Önskemål

  • kunskap i affärssystem Pyramid
  • Kunskaper i Tyska

Vi tror att du är mycket tekniskt intresserad, har en lösningsfokuserad egenskap och drivs av att bygga relationer. Är van att jobba målstyrt, med en prestigelös och analyserande egenskap. Att ge kunderna bästa möjliga service ser du som en självklarhet. Som person är du strukturerad och har ett präglat sinne för ordning och reda.

Om företaget

Injab Kraft Teknik AB grundades 1973 och startades som ett ingenjörsbolag och är idag en ledande leverantör av ström- och mättransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för energiverk och elkraftsindustrin. Deras målsättning är att vara en flexibel och långsiktig samarbetspartner för elkraftindustrin. Vill du ha utveckling på jobbet i en bransch som ständig är under utveckling och samtidigt ha gemenskap och roligt med dina kollegor, då är du rätt person. I sommar flyttar bolaget till nybyggda lokaler och vill gärna ha med sig dig på deras resa framåt.

Idag ägs Injab Kraft Teknik av Teqnion som bäddar för en långsiktig och trygg framtid med många utvecklingspotentialer.

Om Snille

Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

Låter det intressant?

Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande. Sista ansökningsdag är 14-april. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på lena@snille.se. Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. 

SKICKA ANSÖKAN

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.