Nytt samarbete

Hughes Power System och Injab Kraft Teknik inleder ett samarbete på den Nordiska marknaden. Injab Kraft Teknik kommer att marknadsföra och sälja produkterna från Huges Power Systems i Sverige, Norge och Finland. Huges Power System är den enda svenska tillverkaren av mellanspänningsbrytare och reclosers för friledning och montage i nätstationer. Tack vare en hög kvalitetsstandard och ett innovativt tillvägagångssätt kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter med målet att förbättra kvaliteten på el-distributionsnätet. Bland annat genom att minimera antal fel och deras varaktighet. Vi på Injab Kraft Teknik tror att Huges Power Systems produkter kommer att komplettera vårt övriga sortiment, vilket ger Er ett större utbud från en och samma samarbetspartner. Injab Kraft Teknik och Huges Power System ser en växande marknad inom Autoreclosers i Norden. Kontakta gärna oss för mer information eller klicka på länken nedan.

https://www.injab.se/produkter/autorecloser/