Teknisk Säljare

Nu har du chansen att arbeta som Teknisk Säljare hos ett företag som är en av de ledande leverantörerna av mät- och skyddstransformatorer samt elkrafttekniska komponenter. Injab Kraft Teknik AB erbjuder rätt person en gedigen introduktion, utbildning i företagets produkter och lösningar för att få en bra start in i företaget. Vill du dessutom arbeta i ett prestigelöst företag med trevliga medarbetare där du får arbeta med stor frihet under ansvar, då kan du vara den vi söker.

Om företaget

Injab Kraft Teknik AB är ett företag som grundades 1972 och är idag en ledande leverantör av mät- och skyddstransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för elnätsbolag och elkraftsindustrin. Företaget har ett komplett utbud av reläskydd inom låg- och mellanspänningsområdet. Målsättning för företaget är att vara en flexibel och långsiktig samarbetspartner för hela elkraftindustrin. Injab Kraft Teknik AB har sitt huvudkontor beläget på Södermalm i Stockholm samt en försäljningsavdelning i Jönköping.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Injab Kraft Teknik ABs räkning en Teknisk Säljare med placering i Jönköping med omnejd. Även andra placeringsorter kan vara aktuella. Som Teknisk Säljare kommer du att arbeta aktivt med försäljning från första kontakt till leverans och uppföljning. Den största delen av arbetstiden innebär att underhålla och vårda befintliga kundrelationer men även nykundsbearbetning ingår i tjänsten. Du ansvarar för kunder i region södra Sverige, men ett par gånger per år kommer kundbesöken även att gå till Norrland.

Mer specifikt innebär tjänsten:

  • Budgetera försäljning och prospektera nya kunder
  • Supporta och utveckla samarbetet med befintliga kunder
  • Teknisk rådgivning
  • Utföra behovsanalyser hos kund
  • Ha kontakt med leverantörer för att optimera lösningar för kunden
  • Arbeta i säljstödsprogrammet Pyramid
  • Hantera offerter
  • Delta i mässor samt marknadsföra företaget, dess produkter och lösningar

Vem söker vi?

Vi ser att du har minst en teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi ser gärna att du har ett inre driv och tycker om att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har erfarenhet och kunskap inom el och troligen har du arbetat med teknisk B2B försäljning ett par år. Vidare ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska och innehar körkort.

Övrigt

Att arbeta hos Injab Kraft Teknik AB innebär att du kommer till en familjär företagskultur med en tight sammanhållning där egenskaper såsom entusiasm, helhetssyn och affärsmässighet är viktiga. Dina kontaktytor är många och därför värdesätter vi din sociala ådra, ditt sätt att samarbeta samt att du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som Teknisk Säljare hos Injab Kraft Teknik AB kommer dina insatser verkligen att synas och göra skillnad. Dessutom är det en arbetsplats där medarbetarna har roligt tillsammans och där alla värdesätter och strävar efter att ha en bra gräns mellan privatliv och arbete.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och låter det som att du skulle trivas? Då ser vi fram emot din ansökan!

Välkommen in med din ansökan eller vid frågor kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96 alternativt malin.nordh@reperiosearch.se.