Teknisk Säljare – Elkraft – Jönköpingsregionen

Injab Kraft Teknik AB är en ledande leverantör av ström- och mättransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för Energiverk och elkrafts industrin. Vi är idag 10 anställda. Våra kunder är elverk och underleverantörer till elverk och elkraftsbolag. Marknaden omfattar spänningsområdet 400V eller högre. Leverantörerna finns i Tyskland, Nederländerna och Schweiz. Vårt huvudkontor med lager finns på Söder i Stockholm samt försäljningsavdelning i Jönköping, se mer på www.injab.se

Vi söker en:

Teknisk Säljare med placering i Jönköpingsregionen

Vi söker en självgående, strukturerad, utåtriktad, relationsskapande och målinriktad teknisk säljare. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Gillar du att knyta kontakter, försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team? Då är detta något för dig!

Befattning/ Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta aktivt med försäljning, teknisk rådgivning, uppföljning av påbörjat arbete och offerter till både nya och befintliga kunder. Du kommer att ansvara för våra kunder i region, södra Sverige. Ett par gånger per år kommer kundbesöken även att gå till Norrland. Tjänsten innebär ca 20 övernattningar per år inom Sverige. Du kommer även att vara med på mässor för att marknadsföra Injab. Löpande dialog med leverantörerna sker också för att optimera bästa lösning för kunden.

Kvalifikationer/ Personlighet

Du har minst avslutad teknisk gymnasieutbildning och har kanske tidigare arbetat inom elkraftsområdet. Du har ett tekniskt intresse och gillar försäljning.

Vi söker dig som är lösningsorienterad med god social förmåga och som gillar att ge bra service. Vi tror att du är ödmjuk, uppmärksam, prestigelös och att du trivs i ett mindre företag där beslutsvägarna är korta.

Arbetsuppgifterna fordrar att du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort och ev. tillgång till bil. 

Injab är ett framgångsrikt och stabilt företag med goda möjligheter till avancemang för rätt person. Vår ambition är att hitta någon som värderar ett långsiktigt gemensamt utvecklande arbete och anställning i ett genuint familjeföretag. Där varje individ i företaget är en del av ”Injab andan” som innebär teamwork, trygghet och ansvarsfullhet. Vi har förtroende för dig, att du fortsätter utveckla våra goda relationer med befintliga och nya kunder. Injab Kraft Teknik står för högteknisk kompetens inom området vi verkar, snabba leveranser, hög kvalité och ett stort förtroende på marknaden.


Ansökan

Skicka in din ansökan snarast möjligt till VD anders.boman@injab.se då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Vid frågor kontakta Anders Boman på telefon 0708136130.