Försäljningsingenjör – Injab Kraft Teknik behöver förstärkning!

Vi söker en självgående, utåtriktad, elteknisk säljare med god samarbetsförmåga. Gillar du service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team, så är detta något för dig. Klicka för mer information.

 

Om oss
Injab Kraft Teknik AB är en ledande leverantör av ström- och mättransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för elkraftsindustrin.
Våra kunder är elverk och underleverantörer till elverk och elkraftsbolag.
Vår marknad finns där spänningen är 400V eller högre.
Våra leverantörer finns i Tyskland, Nederländerna och Schweiz.
Vårt huvudkontor och lager finns i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Aktiv försäljning och uppföljning av påbörjat arbete, kundbesök, teknisk rådgivning, offerter, order, kundservice och att vara ett föredöme för medarbetare och kunder samt att vid behov rycka in för dina kollegor.

Kvalifikationer
Du har minst avslutad elkraftteknisk gymnasieutbildning och har tidigare arbetat inom elkraftsområdet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Fördel om du även kan tyska. Körkort krävs.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lösningsorienterad och gillar att ge bra service. Vi tror att du är ödmjuk, uppmärksam och prestigelös och vill bidra till hela företagets välmående.

Övrig upplysning
Placeringsort Stockholm.
Det förekommer hundar på kontoret.

Kontakta Sinikka Ekenhammar för mer information på telefon 08-55697660 och skicka in din ansökan till sinikka.ekenhammar@injab.se redan idag.

Eller sänd ansökan till:

Injab Kraft Teknik AB
Sinikka Ekenhammar
Ringvägen 99
118 60 Stockholm